Αρχική Σελίδα

Xiamen Jinxi Building Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
Η Co. οικοδομικού υλικού Jinxi Xiamen, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Ιανουάριο του 2000. Τώρα, ειδικευόμαστε στην κατασκευή και τη διαχείριση των διάφορων στερεών τοποθετημένων σε στρώματα ξύλο φορμών. Όλα αυτά τα προϊόντα πωλούν καλά στις αυστραλιανές και βορειοαμερικανικές αγορές και γίνονται ο ηγέτης σε παρόμοια προϊόντα στις αγορές.
Με τις αρχές «της ποιότητας πρώτα και της ποιότητας που οδηγεί την αγορά», η ετήσιοι εισαγωγή & ο όγκος εξαγωγής μας είναι άνω των USD15 εκατομμύριο.
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Xiamen Jinxi Building Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0           Κίνα Xiamen Jinxi Building Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Τον Ιανουάριο του 2000 Co. Xiamen Jinxi, ΕΠΕ. Ιδρύθηκε σε όμορφο Xiamen, η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο μια εν πλήρη κυριότητα επένδυση της βιομηχανικής Co. Xiamen Jinxi, το ΕΠΕ και η Co. οικοδομικού υλικού Xiamen Jinxi, επιχείρηση ΕΠΕ σε δώδεκα έτη διαμόρφωσαν βαθμιαία μια παραγωγή, έναν ανεφοδιασμό και το μάρκετινγκ, μια περιεκτική επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου.

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι ξύλινη γενική αλυσίδα σχήματος και fingerjoint του πίνακα περίπου το συνδυασμό και των δύο κύριων υπηρεσιών προϊόντων, επίσης πολλά διάσημα εμπορικά σήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και διαμόρφωσαν τις καλές σχέσεις συνεργασίας με πολλά εσωτερικά και ξένα εμπορικά σήματα, αναλαμβάνουν το πουκάμισο των δεσμών παραγωγής και επιχειρήσεων πωλήσεων. Οι γενικές πωλήσεις στην επιχείρηση.
Xiamen Jinxi Building Material Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Είδος Επιχείρησης

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Xiamen Jinxi Building Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xiamen Jinxi Building Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις